Gårdsdyr

Ja da har man sovet bort hele dagen. Vel, ganske mye av den i allefall. Jeg våknet i dag og var helt utslitt. Kanskje ikke så rart med tanke på alt jeg har gjort de siste dagene. Jeg så jeg skulle bytte ut hele klesskapet mitt med nye klær og det gjorde jeg. Jeg gikk igjennom alle klærne mine og kastet det som var slitt, kort, hullete og ikke min stil lengre. Som dere sikkert vet er det veldig mye jobb for oss jenter. Jeg fylte faktisk 2 fulle søppelsekker. Dagen før kjøpte jeg inn 2 fulle bæreposer og når jeg kom hjem så fikk jeg jammen 2 fulle poser med klær av tante som satt med moren min og ventet hjemme hos oss. Hun hadde møtt meg på senteret og syns jeg hadde så utrolig stygge klær. Jeg kan ikke si noe på det. Ingen bh, gjennomsiktig, slitt t-skjorte. Ja, jeg forstår henne. Jeg tok i mot klærne, kroppen skalv. Jeg ble så emosjonell, overfylt med følelser. Tenk at noen faktisk bryr seg så mye om stakkars, fattige meg at de bruker tid og penger på å kjøpe nye klær. Alt var helt perfekt. Nå kan jeg gå rundt uten å føle meg som en boms. De eldste klærne mine er 7 år gamle. Skal si det føles godt å kunne kaste dem. I går var en utrolig fin dag da også. Jeg og venninna mi var på blåfarveværket først, så var vi å badet på junger. Det var en så fantastisk dag.

Så da er det lov å være sliten i dag. Bildene over er fra blåfarveværket. Et nydelig sted der de hugget ut kobolt fra gruvene før. Nå selger de søte pyntegjenstander av kobolt og  andre fine steiner.

3 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

19.06.2017 kl.14:52

Åååå fine :)

blomsterevasheksehus

19.06.2017 kl.17:27

Å så søt dæm va, ja det e altid godt når noen hjelpe til når man treng det :)

Cathrine Ruth

20.06.2017 kl.01:35

Ja ikke sant. :) helt klart!

Skriv en ny kommentar

Cathrine Ruth

Cathrine Ruth

24, Modum

For øyeblikket holder jeg på å søke jobber og skrive bok. Jeg trener og har egentlig en ganske full timeplan til tross for at jeg ikke har en jobb. jeg sliter med utmattelse og smerter i leddene i hele kroppen. jeg skriver om alt som skjer og mine tanker. har du noen spørsmål eller tips til hva jeg burde skrive om kan du ta kontakt i kommentarfeltet eller melding på bloggen. alle spørsmål vil bli besvart i bloggen min.

Kategorier

Arkiv

hits